Ексклюзиви
вівторок, 06 лютого 2018 10:49

Браконьєри вбили вагітну самку лося

Автор: newvv.net
  Браконьєри з приладами нічного бачення розстріляли вагітну самку лося
Браконьєри з приладами нічного бачення розстріляли вагітну самку лося

На території мисливських угідь Городнянського району Чернігівської області браконьєри вбили вагітну самку лося, повідомили у єгерській службі ТОВ СМРП "Динамо".

"Браконьєри діяли групою осіб із застосуванням спеціальних приладів для полювання в темну пору доби. На місці виявили нутрощі дикої тварини та два ембріони, а туша була вивезена з місця позашляховиком. На ньому і промишляли браконьєри вже не вперше в цих мисливських угіддях, а також у суміжних", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу червонокнижних зубрів закрили. Не знайшли винних

Браконьєрів розшукують правоохоронці. Відкрили кримінальне провадження. Лось європейський внесений до переліку видів тварин, занесених до Червоної книги України. Розмір компенсації за шкоду нараховується.

Зі слів місцевих, це справа рук браконьєра з одного із сіл Ріпкинського району, пише newvv.net. Останніми роками від його рук поліг не один десяток лосів, оленів, козуль та кабанів, а також кілька тонн риби як у Дніпрі, так і в урочищі Замглай. Її він знищує електрострумом.

У лісі біля села Федорівка Вишгородського району Київщини браконьєри застрелили самку червонокнижного лося. Як встановили ветеринари, вбита тварина була вагітною.

Зараз ви читаєте новину «Браконьєри вбили вагітну самку лося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути