четвер, 26 липня 2012 12:35

Боксер з пістолетом не зміг пограбувати київський банк

Боксер з пістолетом не зміг пограбувати київський банк
Грабіжником виявився 23-річний житель Дарницького району столиці. Фото: loyd.com.ua

Напередодні вранці до приміщення відділення одного з комерційних банків Києва по проспекту Бажана в Дарницькому районі увійшов чоловік в бандані з револьвером у руці, і з криком "Це пограбування" двічі вистрілив у охоронця банку. Далі зловмисник зажадав у касирів віддати йому гроші.

"Проте в наступний момент поранений охоронець вистрілив зі свого револьвера в нападника - пневматична куля зачепила верхню губу зловмисника. Між охоронцем і нападникам зав'язалася бійка. За мить на допомогу сек'юріті кинувся директор відділу банку", - розповіли в міліції.

Нападник виявився фізично розвиненим і володів прийомами боксу. Тому, незважаючи на чисельну перевагу, банкіру з охоронцем довелося не солодко. Незабаром на допомогу співробітникам банку прибули працівники Державної служби охорони, які і затримали грабіжника, пише ЛігаБізнесІнформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Львова грабіжники розстріляли працівників автозаправки

За попередньою інформацією, директор установи під час бійки отримав перелом пальця руки, а охоронець - кульові поранення від пневматичної зброї різних частин тіла. Обох госпіталізували. Затриманому чоловікові медики надали допомогу на місці, а потім міліція доставила його в Дарницьке райуправління.

Грабіжником виявився 23-річний житель Дарницького району столиці. Молода людина захоплюється атлетизмом, займається боксом і бодібілдінгом. Також з'ясувалося, що чоловік вже три рази потрапляв в об'єктиви банківських камер відеоспостереження філій різних банків. На його рахунку - чотири розбійних напади. Один - у Дніпровському і три в Дарницькому районах Києва. Ці злочини були вчинені протягом грудня 2011 - червня 2012 років. А стрільба з револьвера під патрон Флобера по охоронцях на вході в приміщення банків - це його фірмовий стиль.

Нагадаємо, револьвери під патрон Флобера прирівнюються до пневматичної зброї, яке можна придбати вільно, без спеціального дозволу.

Зараз ви читаєте новину «Боксер з пістолетом не зміг пограбувати київський банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути