Ексклюзиви
неділя, 11 жовтня 2015 09:57

Бойовики на Донбасі змінюють тактику

Бойовики на Донбасі змінюють тактику
Фото: ukr.segodnya.ua

У зоні АТО бойовики останнім часом змінюють тактику.

Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуці, вони цілеспрямовано не обстрілюють українські позиції, а відкривають вогонь на тимчасово окупованій території в напрямку позицій українських військових.

"Після невдалих спроб нав'язати силам АТО бій, бойовики звинувачують українських військових у зриві мирних домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Водночас у прес-центрі заявляють, що у зоні АТО упродовж вчорашньої доби незаконні збройні формування в цілому дотримувалися перемир'я.

Проте за даними прес-центру "вчора неподалік Маріуполя близько 13 години, на тимчасово окупованій території найманці відкрили вогонь зі стрілецької зброї у напрямку нашого опорного пункту у селищі Бердянське".

"У відповідь сили АТО зброю не застосовували. А вже ввечері деякі проросійські інформагентства почали безпідставно звинувачувати українську сторону у порушення перемир'я та обстрілах мирних населених пунктів. Прес-центр штабу АТО заявляє українські військові чітко дотримуються Мінських домовленостей і незважаючи на провокації роблять все аби довгоочікуваний мир і стабільність прийшли на багатостраждальну землю Донбасу", - йдеться у повідомленні.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі змінюють тактику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути