пʼятниця, 12 червня 2015 20:25

Бойовики готують провокацію в районі Гранітного — прес-центр АТО

Бойовики готують провокацію в районі Гранітного — прес-центр АТО
Фото: УНІАН

Впродовж сьогоднішнього дня в зоні проведення АТО бойовики здійснили близько 60 обстрілів по позиціях українських військ та мирних населених пунктах. Найскладніша ситуація на Донецькому напрямку.

Йдеться у повідомлення прес-центру АТО.

"Піски, Опитне, Водяне, Мар'їнку, Авдіївку та Новомихайлівку ворог щільно обстрілював з 122-мм гаубиці, 120-мм мінометів, танків, гранатометів та стрілецької зброї. Всього на цьому напрямку зафіксовано понад 40 обстрілів.

З танків загарбники гатили по житлових кварталах Водяного та Авдіївки.

Біля Артемівська по Лозовому, Майорську й Луганському бойовики били з мінометів калібру 120 мм та 152-мм артилерійських систем", - пише прес-центр.

Вночі поблизу Попасної бойовики підірвали ділянку залізничної колії. Рух залізничного транспорту планують відновити до завтрашнього вечора.

На Луганщині бандити із мінометів великого калібру обстріляли Золоте.

"Українські представники Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін сьогодні повідомили, що у районі Тельманово зафіксовано згромадження значної кількості броньованої техніки проросійських бандугрупувань. А у районі Шахтарська було зафіксовано пересування двох одиниць зенітно-ракетного комплексу "Тор-М2". За деякими даними існує вірогідність чергової збройної провокації в районі Гранітного", - кажуть у штабі.

Українські військові повідомили про це спостерігачів ОБСЄ. А бойовиків попередили, що ЗС України мають використовувати усі наявні засоби для припинення спроби захоплення території та подальшої ескалації конфлікту.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики готують провокацію в районі Гранітного — прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути