Ексклюзиви
середа, 20 січня 2021 09:53

Блогерка, яка любить Росію, обізвала офіцера ЗСУ "ганьбою української армії" і збирається в суд

Блогерка, яка любить Росію, обізвала офіцера ЗСУ "ганьбою української армії" і збирається в суд
Штефан зі свого боку заявив, що така реакція – це "нонсенс" Фото: Скріншот із відео

Блогерка з Києва, відома в TikTok під ніком "di.rubens", вирішила подати до суду на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана, який опублікував скандальний ролик з її участю. На відео раніше вона, стоячи на майдані Незалежності, продемонструвала симпатію країні-агресору.

Дівчина опублікувала в Instagram відео на якому називає військового "ганьбою української армії", пише obozrevatel. Штефан зі свого боку заявив, що така реакція – це "нонсенс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у кафе: відвідувачку розлютив прапор

Блогерка заявила, що інформація, яку поширює Штефан, є "сфальсифікованою і завідомо неправдивою".

"У відповідь на неправомірні дії офіцера, спрямовані проти мене, я готую матеріали для відкриття кримінальної справи, а також збираю документи для відкриття судового провадження. Цю ситуацію розглядають у Міністерстві оборони", – сказала вона.

У Facebook офіцер ЗСУ зазначив, що відео було у відкритому доступі, а потім його видалили. Він вважає, що така реакція замість того, щоб пояснити свою позицію, є "нонсенсом".

"Знайомтеся – ганьба української армії! Саме так мені вирішила відповісти блогерка di.rubens, яка, посміхаючись, заявила про прихильність Росії на майдані Незалежності. Відео, яке я поширив, було у відкритому доступі, але потім вони його видалили. Вона вирішила піти іншим шляхом, ніж перепросити, пояснити ситуацію і свою позицію. Вона вирішила написати скаргу в Міністерство оборони, щоб я приніс офіційні вибачення за її ж відео, де вона з посмішкою обирає Росію прямо на Майдані! Подати на мене до суду за своє ж відео, яке вона публічно виклала в соцмережу TikTok. Нонсенс", – обурився військовий.

Також Анатолій Штефан назвав цю ситуацію "ударом по захисниках з яскраво вираженим російським акцентом і російською мовою".

Українська блогерка з Києва, відома у TikTok під ніком di.rubens, на майдані Незалежності назвала Росію улюбленою країною.

Зараз ви читаєте новину «Блогерка, яка любить Росію, обізвала офіцера ЗСУ "ганьбою української армії" і збирається в суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути