понеділок, 20 травня 2013 11:15

Близько 20 торнадо обрушилися на США

Близько 20 торнадо обрушилися на США
Фото: Lenta.ru

З аеропорту найбільшого міста американського штату Канзас - Вічіта - проведено евакуацію через загрозу торнадо, скасовано всі авіарейси. Про це повідомляє ИТАР-ТАСС з посиланням на Національну метеорологічну службу США.

За її даними, у південній частині штату формується найсильніший торнадо. Місцевим жителям рекомендовано не виходити на вулицю і перечекати стихію в спеціальних притулках.

Після попередження метеорологічної служби, близько 20 торнадо обрушилися в неділю, 19 травня, на штати Канзас, Оклахома і Айова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штаті Нью-Джерсі прорвало греблю

У місті Шауні в штаті Оклахома жертвою стихії, за даними ЗМІ, стала одна людина. Зруйновано більш як 100 житлових будинків. Через обрив ліній електропередачі близько 10 тисяч людей залишилися без світла.

Зафіксовано численні дорожньо-транспортні пригоди.

У минулий четвер, 16 травня, потужний торнадо пройшовся по північних районах штату Техас. Жертвами стихії тоді стали шестеро людей, близько 40 отримали поранення. Повністю знищено 110 житлових будинків, обірвано десятки кілометрів ліній електропередач.

Зараз ви читаєте новину «Близько 20 торнадо обрушилися на США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути