Ексклюзиви
середа, 25 січня 2017 20:43

Благодійники викрадали автомобілі нардепів і міністрів

Благодійники викрадали автомобілі нардепів і міністрів

Національна поліція викрила потужне злочинне угруповання у сфері викрадення авто в Україні. Викрадали тільки елітний транспорт.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Поліція викрила стійке злочинне об'єднання, яке спеціалізувалось на викраденнях дорогих автомобілів із подальшим поверненням за винагороду. За наявною у слідства на даний момент інформацією, угруповання "працювало" у Києві, Львові, Хмельницькому, Житомирі, Івано-Франківській та Рівненській областях", - зазначив він.

При цьому Аваков підкреслив, що лише у 2016 році і лише у Києві цією "фірмою" було повернуто за винагороду власникам 67 авто, викрадених іншими злочинними угрупованнями.

За словами Авакова, правоохоронці затримали п'ятьох ключових фігурантів. Правоохоронці провели 48 санкціонованих обшуків.

За інформацією Авакова, "засновником" афери виявився киянин 1979 року народження, колишній курсант Академії внутрішніх справ України, виключений з ВНЗ за вживання наркотичних речовин.

"Він був учасником злочинних угруповань, які займалися розбоями, грабежами та рекетом. У кримінальному світі фігурант відомий на прізвиська "Карп", "Псіх" та "Жид". Маючи з підліткового віку кримінальний досвід та однокурсників, які зайняли посади у різних правоохоронних структурах країни, організатор банди викрадачів налагодив зв'язки по обидва боки закону", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадачі на автомобілі влаштували перегони із поліцією.

Злочинці були відомими в Києві благодійниками, входили в довіру до нардепів і чиновників, а потім викрадали у них автомобілі. Повертали назад тільки за великі гроші із виглядом, що допомагають вирішити проблему.
Зараз ви читаєте новину «Благодійники викрадали автомобілі нардепів і міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути