середа, 10 жовтня 2018 17:22

Бізнесмену Нагорному скинулися на півмільйонну заставу

Бізнесмену Нагорному скинулися на півмільйонну заставу
Бізнесмена Олексія Нагорного звинувачують у державній зраді. Фото - ТСН

За бізнесмена Тимофія Нагорного сьогодні внесуть заставу у розмірі 528,6 тис. грн.

Апеляційний суд мав розглянути скаргу СБУ на запобіжний захід Нагорному. Слідчі вимагають, щоб підозрюваний перебував у СІЗО без альтернативи вийти під заставу. Однак засідання вкотре перенесли через те, що з Печерського суду не надійшли матеріали справи, повідомили представники бізнесмена, передає ТСН.

Гроші на заставу передали "активісти, волонтери, спортсмени, культурні діячі та свідомі громадяни". Серед цього переліку була й колишня дружина Нагорного гімнастка Лілія Подкопаєва, повідомив соратник бізнесмена Алік Тарраф. Однак інших імен тих, хто пожертвував гроші, не назвав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-чоловіка Подкопаєвої заарештували у Москві на "Марші миру"

Близькі Нагорного впевнені, що бізнесмена "підставили" через те, що той збирався балотуватись до Верховної Ради. Як раніше розповідали його знайомі, СБУ оголосила підозру Нагорному через розмови з російським бізнесменом Олексієм Дашутіним, нібито в цих розмовах був склад злочину. Представники підозрюваного впевнені, що саме Дашутін нині співпрацює зі слідством і свідчить проти Нагорного.

Заставу планують внести сьогодні, 10 жовтня, до кінця дня. Вже завтра Нагорного мають відпустити на волю. Після звільнення представники затриманого пообіцяли провести прес-конференцію.

Українського бізнесмена, екс-чоловіка гімнастки Лілії Подкопаєвої Тимофія Нагорного заарештували за державну зраду. Він перебуває в СІЗО. Переконує, що не має жодних справ із окупантами і ніхто його не вербував.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмену Нагорному скинулися на півмільйонну заставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути