вівторок, 04 грудня 2018 13:06

Бив, щоб не плакав: чоловік знущався з 8-місячного сина

Бив, щоб не плакав: чоловік знущався з 8-місячного сина
У Дніпрі правоохоронці стали свідками нелюдського ставлення батьків до свого 8-місячного сина. Фото - sobitie.com.ua

У Дніпрі поліцейські стали свідками нелюдського ставлення батьків до свого 8-місячного сина.

Чоловік бив хлопчика. А щоб не чути його плачу, голосно вмикав музику. Про знущання над дитиною до поліції повідомила сусідка, розповіли у прес-службі Патрульної поліції Дніпропетровської області.

"Патрульні прибули на місце події та були вражені байдужістю та нелюдським ставленням батьків до дитини. Вона була виснажена і мала травму ноги. Лікарі попередньо зазначили, що це може бути перелам чи вивих", - розповіли поліцейські.

Батько хлопчика перебував у стані алкогольного сп'яніння і зізнався правоохоронцям у тому, що дитина лежить травмована уже понад 2 тижні. На питання, чому не викликали лікарів, відповів, що просто не хотіли з дружиною цього робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя, яке морило сина голодом, позбавили батьківства

"Хлопчика відвезли до лікарні. Викликали слідчо-оперативну групу та ювенальну превенцію, аби ті зафіксували факт неналежного виконання батьківських обов'язків", - зазначається у повідомленні.

Сусіди не раз були свідками знущань. За їхніми словами, дитина не має належного догляду, постійно голодна, батько її б'є за те, що кричить. До того ж стверджують, що 27-річний батько зловживає алкоголем і ніде не працює, а його 18-річна дружина не може дати ради малюкові.

Харківська міська прокуратура №2 довела у суді провину батьків, які до смерті замучили 3-річного сина. Хлопчик помер у результаті голоду та постійного фізичного і психологічного насильства минулоріч.

Зараз ви читаєте новину «Бив, щоб не плакав: чоловік знущався з 8-місячного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути