четвер, 29 травня 2014 13:26

Біля Слов'янська бойовики підбили вертоліт АТО - журналіст
3

Журналіст Артем Шевченко, який знаходиться серед українських військових біля Слов'янська, повідомив, що бойовики збили вертоліт сил антитерористичної операції.

"Втратили ще один вертоліт. Вранці він привіз на (гору, - ред.) Карачун вантаж, на зворотному шляху їх і збили. За попередніми даними, всі, хто був у вертольоті, включаючи екіпаж, загинули. Скільки - стане відомо пізніше", - написав він у "Фейсбуці".

Про збитий вертоліт пише в "Фейсбуці" і Юрій Касьянов.

"Тільки що збили вертушку над Слов'янськом. Хлопці, з якими я ще півтори години тому курив, розмовляв, обмінювався жартами, завантажував вертоліт, загинули... Деяких, здавалося, знав цілу вічність... "Вісімка" йшла на Карачун (Телецентр), навантажена продуктами, питною водою, бронежилетами... Сіла нормально, вивантажили вантаж, взяла на борт бійців, які летіли на відпочинок, і через кілька хвилин після зльоту вибухнула... Ракета, або постріл з гранатомета... При ударі об землю вибухнули баки... На фото - той самий гелікоптер, той самий вантаж, кулемети бортстрілків", - написав він.

Керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов в коментарі LB.ua сказав, що не може ні підтвердити, ні спростувати інформацію про збитий вертоліт.

Нагадаємо, 2 травня бойовики в Слов'янську збили один армійський вертоліт (один з пілотів загинув), а інший підбили. Тоді ж підбили ще один вертоліт, що належить держслужбі з надзвичайних ситуацій.

25 квітня бойовики підірвали на аеродромі в Краматорську вертоліт МІ-8 Збройних сил України.

5 травня терористи підбили вертоліт Збройних сил, пілот залишився живий.

Зараз ви читаєте новину «Біля Слов'янська бойовики підбили вертоліт АТО - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути