Ексклюзиви
середа, 24 листопада 2021 13:08

Били, ґвалтували й знімали на телефон: показали фото неповнолітніх нападників

Жінка, яку побили, зґвалтували й пограбували 15-річні в Кривому Розі - працівниця лазні.

Двоє підлітків відпочивали там, випили та влаштували пожежу. Жінка, яка прибирала комплекс, принесла підліткам вогнегасник. А за його використання виставила рахунок, пише Telegram "Дніпро оперативний" із посиланням на власні джерела.

Автор: t.me/dnepr_operative
  У Кривому Розі двоє 15-річних по-звірячому побили та зґвалтували 48-річну жінку. А все, що відбувалося, знімали на телефон
У Кривому Розі двоє 15-річних по-звірячому побили та зґвалтували 48-річну жінку. А все, що відбувалося, знімали на телефон

Прибиральниця пішла разом із клієнтами до банкомата, бо в тих нібито не було готівки. Дорогою підлітки жорстоко побили жертву - били навіть цеглою по голові. А потім зґвалтували й пограбували. Усе, що відбувається, знімали на телефон.

На вкрадені гроші продовжили вечір у нічному клубі, де їх затримали оперативники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збоченець зґвалтував жінку серед білого дня

Непритомну жінку з тяжкими травмами на вулиці знайшли перехожі й викликали "швидку" й поліцію. Постраждалу прооперували, вона досі в реанімації. Лікарі оцінюють її стан як важкий, повідомляє ТСН.

Підліткам уже повідомили про підозру в нанесенні важких тілесних ушкоджень, зґвалтуванні й розбої, повідомили в пресслужбі прокуратури області. Найближчим часом суд обере їм запобіжні заходи.

Злочин стався 22 листопада. Двоє 15-річних посеред вулиці жорстоко побили й зґвалтували 48-річну жінку. Після забрали її мобільний телефон і зникли.

Непритомну жінку з численними тілесними ушкодженнями знайшли на вулиці Центрально-Міського району. У тяжкому стані доправили до лікарні. Водночас у поліцію повідомили про зникнення робітниці одного із закладів відпочинку. З'ясувалося, що зниклою є потерпіла жінка.

Зараз ви читаєте новину «Били, ґвалтували й знімали на телефон: показали фото неповнолітніх нападників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути