Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2018 23:12

Бійка з поліцейськими у Польщі: серед нападників - український військовий

Бійка з поліцейськими у Польщі: серед нападників - український військовий
Українці і грузини в Польщі напали на поліцейських. Фото: АСН

Польська поліція оприлюднила деталі нападу групи громадян України і Грузії на поліцейських у місті Згеж у ніч на 23 лютого.

Інформацію повідомив TVN24.

За напад на поліцейських затримали 7 громадян України, 5 громадян Грузії та 1 громадянина Молдови, які приїхали в Польщу на заробітки. За неофіційною інформацією, один з українців є колишнім професійним військовим. Вік нападників - від 20 до 45 років.

У поліції розповіли, що компанія з 5 чоловіків розпивала алкоголь і кричала поблизу житлових будинків. Коли двоє поліцейських попросили пред'явити документи, чоловіки почали поводити себе агресивно, ображали поліцейських, а потім накинулися на одного з них.

"У певний момент один з них напав на поліцейського і вдарив, повалив на землю, і вже лежачого почали бити ногами відразу кілька чоловіків", - йдеться в заяві.

Другий поліцейський зробив декілька попереджувальних пострілів у повітря. Бійка спалахнула з новою силою, коли до них приєдналися близько 10 ще більш агресивних знайомих. Кидали у поліцейських камінням, тротуарною плиткою і ніжками від стільців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі українці з грузинами закидали камінням поліцейських

У розпал конфлікту поліцейські відкрили вогонь по нападниках, в результаті 5 людей дістали поранення. Після нападники втекли, однак їх затримали протягом декількох годин в готелі для робітників.

Вісьмом з них вже оголосили підозру. Їм загрожує до 10 років в'язниці. Решта не брали участь у нападі, а лише спостерігали за конфліктом.

Нагадаємо, що 23 лютого група українців і грузинів напала на патрульних у Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Бійка з поліцейськими у Польщі: серед нападників - український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути