пʼятниця, 12 травня 2017 18:21

Бійка 9 травня: затримали керівника тітушок
3

У Новомосковську на Дніпропетровщині поліцейські затримали чоловіка, який керував тітушками під час масової бійки в Дніпрі 9 травня.

Про це поінформував відділ комунікації поліції області.

"Затриманий - 27-річний місцевий житель із багатим кримінальним минулим. Саме він надавав накази і спрямовував дії молодиків. А ті жорстоко побили ветеранів АТО", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 травня тітушкам платили по 600 грн

Працівники кримінальної поліції із спецназом встановили місцезнаходження підозрюваного і доставили його до обласної прокуратури. Тим часом у Жовтневому суді Дніпра закінчили розгляд справ щодо обрання запобіжних заходів іншим фігурантам справи. Трьом підозрюваним у масових заворушеннях обрали 60 діб тримання під вартою запобіжний захід", - розповіли в поліції.

У Дніпрі сталася сутичка між колоною "Опозиційного блоку", яку очолив колишній "регіонал" Олександр Вілкул, та ветеранами АТО. Двох ветеранів забрали до лікарні. У бійку втрутились представники поліції. Внаслідок сутичок деяким активістам розбили голови, частину з них – затримали.

Зараз ви читаєте новину «Бійка 9 травня: затримали керівника тітушок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути