Ексклюзиви
вівторок, 02 лютого 2016 12:59

Бій під Пищевиком та мінометні атаки біля Горлівки. Карта РНБО

Автор: mediarnbo.org
 

Бойовики не припиняють порушувати режим тиші в зоні АТО. За добу, що минула, зафіксовано 56 випадків порушення режиму припинення вогню з боку НЗФ, 9 випадків відбулися із застосуванням важкого озброєння з боку бойовиків.

Про це повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

"На Луганському напрямку вчора було абсолютно спокійно. Разом із тим, на Донецькому напрямку неспокійна обстановка зберігається по всій лінії фронту.

На північній околиці Горлівки, а також у Пісках, противник використовував важке озброєння, зокрема міномети калібром 120, а також 82 мм. При цьому було випущено кілька десятків мін.

У трьох місцях, зокрема, селище Луганське, селище Дача, а також Авдіївка, наші позиції також були обстріляні снайперами ворога.

Місцем найактивніших бойових дій залишаються околиці Горлівки, зокрема Майорськ, Зайцеве, а також Новгородське, де противник вів щільний вогонь практично цілодобово.

У районі Авдіївки бойовики відкривали вогонь як зі східного, так і з південного напрямків. Також на околицях Горлівки та Донецька під ворожий обстріл потрапили наші позиції на другій лінії оборони.

На Маріупольському напрямку противник кілька разів порушував режим тиші у Мар'їнці. Зокрема, по наших позиціях вів вогонь ворожий снайпер. Також поблизу селища Пищевик відбулося бойове зіткнення сил АТО з бойовиками. Бій тривав близько години, після чого ворожа ДРГ була змушена відступити на схід", - розповів Мотузяник.

Нагадаємо, через постійні обстріли з боку бойовиків було прийняте рішення закрити контрольний пункт "Зайцеве".

Зараз ви читаєте новину «Бій під Пищевиком та мінометні атаки біля Горлівки. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути