Ексклюзиви
четвер, 21 вересня 2023 14:07

Спецтема: Війна Росії проти України

"Бавовна" в Криму триватиме – Повітряні сили

"Бавовна" в Криму триватиме – Повітряні сили
Українські сили будуть і надалі здійснювати вражання ворожих складів, логістики та органів військового управління на різних напрямках. Фото: t.me/militarymediacenter

Сили оборони і надалі здійснюватимуть уражання ворожих складів, логістики та органів військового управління на різних напрямках.

Ми маємо знищувати ворога, знищувати його логістику, зокрема й штаби, органи військового управління, які РФ має на різних напрямках, наголосив 21 вересня речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Ви бачите результати роботи Повітряних сил, зокрема це два кораблі, які відправлені услід за крейсером "Москва", тобто знищені були точними ударами наших пілотів. Ну й інші удари, які здійснюються. Це враження складів боєприпасів на окупованій території, зокрема в Криму. Бачите, як ми її звикли називати, – "бавовну". І воно відбуватися буде і надалі. Ми не можемо в односторонньому порядку просто захищатися", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині окупанти влучили в об'єкт енергоінфраструктури

Цієї ночі Служба безпеки України та Військово-морські сили завдали масштабний вогневий удар по військовому аеродрому "Саки" в окупованому Криму. На летовищі було щонайменше 12 бойових літаків (Су-24 і Су-30), а також ПЗРК "Панцир".

Зараз ви читаєте новину «"Бавовна" в Криму триватиме – Повітряні сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути