четвер, 02 серпня 2018 09:28

Батько зламав плече 8-річній доньці

Батько зламав плече 8-річній доньці
На Житомирщині батько зламав праве плече своїй 8-річній доньці. Фото - ТСН

На Житомирщині батько зламав плече своїй 8-річній доньці, дитина більше доби страждала від страшного болю без допомоги медиків.

Лікарям про травму повідомили сусіди. Як усе сталося, дитина говорити відмовляється. За словами лікарів, дівчинка могла б залишитися інвалідом. Про це йшлося в ТСН.

Мати дівчинки, Тетяну Шульську, після інциденту теж забрали на обстеження до лікарні. Жінка каже, що була у хаті, коли старша дитина отримала травму, але як усе сталося, не бачила. Вона припускає, що чоловік не бив дитину, а лиш шарпнув за руку.

Соціальним працівникам батько таки зізнався, що бив доньку, нібито вона душила молодшу сестричку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка до реанімації побила 2-річного сина

У районному центрі соціальних служб кажуть, що родина перебувала під їхнім супроводом вже рік, бо діти постійно були недоглянуті, а батько пиячив і дебоширив. Подружжя вже намагалися позбавити батьківських прав, а після цього побиття до родини дітей уже не віддадуть.

"Уже передали документи на позбавлення батьківських прав. Чекаємо рішення суду", - повідомила ювеніальний інспектор Радомишльського райвідділу поліції Олена Осадча.

Мама дівчаток сподівається, що суд стане на їхній бік, а чоловіка захищає. "Я все зроблю, аби не забирали дітей. Він необережно, він не спеціально ж зробив", - вважає вона.

За травмування доньки проти батька відкрили кримінальне провадження, йому загрожує 3 роки тюрми. Дівчатка ж до рішення суду будуть під наглядом медиків.

У селі Кальченки Білопільського району Сумської області поховали 4-річну Надію Білошенко. Напередодні її побив батько Віталій, 28 років. Кілька разів ударив по голові пляшкою з водою, ногою й кулаком. Розлютився, бо донька відмовилась їсти картоплю з хлібом. Дитина 1,5 доби пролежала із травмами у ліжку. Мати, 24-річна Валентина, викликала "швидку", коли в Надії почалася агонія.

Зараз ви читаєте новину «Батько зламав плече 8-річній доньці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути