четвер, 03 червня 2021 09:09

Батько зґвалтованого й убитого хлопчика розправився з педофілом

Батько зґвалтованого й убитого хлопчика розправився з педофілом
11-річного Родіона Волкова з Дніпра зґвалтували і задушили у травні торік. Убивця затриманий. Тепер судять і батька хлопця. Начебто він розправився з іншим педофілом. Фото: sector.depo.ua

Батько 11-річного Родіона Волкова, якого торік у Дніпрі зґвалтував і вбив педофіл, теж опинився на лаві підсудних.

Начебто він із двома друзями вбив тракториста 35-річного Олександра Тептиша, якого запідозрили в педофілії. Він зник минулої осені - мав їхати до батьків у село, але так і не доїхав. Його тіло знайшли в лісосмузі. Перед смертю чоловіка роздягли, катували, жорстоко били, а потім намагалися спалити тіло. Про це йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчика задушили: у поліції прокоментували вбивство 11-річного школяра

Підозрюваних у вбивстві чоловіка оперативно розшукали. Ними виявилися троє місцевих жителів. На суді вони зізналися, що запідозрили вбитого в педофілії - він начебто полював на 12-річну школярку. За словами підозрюваних, до них звернулася мати дівчинки та показала переписку з дорослим чоловіком, який її розбещував.

За словами адвоката підозрюваних, дружина вбитого відмовилася від цивільного позову, коли дізналася причину того, чому її чоловіка викликали на відверту розмову.

Сестра вбитого Лілія каже, її брат ніколи не торкався дітей, був спокійним і непитущим. Жінка додала, що, найімовірніше, злочинцям вдасться уникнути покарання. Двох із них уже випустили з СІЗО.

Родіон Волков пішов на прогулянку та не повернувся 16 травня торік. Опівночі родичі звернулися до поліції. Школяра знайшли зґвалтованим і задушеним під купою мотлоху в занедбаній будівлі на території лікарні. Поруч лежав 59-річний чоловік із закривавленим обличчям. Його затримали за підозрою у вбивстві. Він зізнався у скоєному. З'ясувалося, він неодноразово відбував строк за крадіжки.

Зараз ви читаєте новину «Батько зґвалтованого й убитого хлопчика розправився з педофілом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути