вівторок, 16 лютого 2021 15:14

Бандити заманювали "клієнтів" оголошеннями про інтим, а потім шантажували
3

В Одесі злочинці заманювали клієнтів оголошеннями про надання інтимних послуг, а потім вчиняли на них розбійні напади.

Вони представлялися поліцейськими і відбирали гроші за нібито нерозголошення обставин приватного життя потерпілих та не притягнення їх до кримінальної відповідальності, повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

"Учасники злочинної групи розміщували в інтернеті оголошення про надання інтимних послуг молодою дівчиною разом з хлопцем або хлопцем з нетрадиційною орієнтацією, у тому числі неповнолітніми. Поспілкувавшись з потенційним "клієнтом" у месенджері, фігуранти запрошували його до заздалегідь підготовленої орендованої квартири, де вже була встановлена прихована відеокамера", - сказано в повідомленні.

В Одесі злочинці заманювали клієнтів оголошеннями про надання інтимних послуг, а потім вчиняли на них розбійні напади
Фото: od.npu.gov.ua
Вони представлялися поліцейськими і відбирали гроші за нібито нерозголошення обставин приватного життя потерпілих та не притягнення їх до кримінальної відповідальності
Вони представлялися поліцейськими і відбирали гроші за нібито нерозголошення обставин приватного життя потерпілих та не притягнення їх до кримінальної відповідальності

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колектори шантажували боржників порнографічним контентом з їхніми зображеннями

Як тільки "клієнт" залишався наодинці з виконавцем "замовлення", зловмисники з'являлися в квартирі під виглядом поліції, зокрема з використанням на одязі символіки Національної поліції України. Погрожуючи потерпілому розголошенням обставин приватного життя або ж притягненням до кримінальної відповідальності за інтимний зв'язок з неповнолітнім, вони силою відбирали у нього гроші, а також вимагали перерахувати їх на банківські картки.

Відомо, що до злочину причетні четверо українців та один чоловік сусідньої держави віком від 27 до 45 років. Двоє чоловіків вже мають судимості. Також з'ясувалося, що до складу банди входив і чинний працівник поліції Київщини.

Слідство триває.

На Закарпатті затримали групу вимагачів, які шантажували потерпілих розповсюдженням пікантних відео за їхньої участі. Схему з незаконного заробітку організували троє жителів Львівщини. Головною дійовою особою була 29-річна жінка.

Зараз ви читаєте новину «Бандити заманювали "клієнтів" оголошеннями про інтим, а потім шантажували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути