Ексклюзиви
середа, 08 червня 2011 08:42

Бактерія E.Coli продовжує вбивати: кількість жертв зросла до 25

Бактерія E.Coli продовжує вбивати: кількість жертв зросла до 25

Кількість померлих в результаті інфікування бактерією E. Coli зросла до 25. Як повідомляє France-Presse, у Німеччині 1 червня і 31 травня померли дві мешканки землі Нижня Саксонія. Жінки померли від ускладнень, викликаних зараженням смертоносною бактерією. Кількість хворих перевищує 2 тисячі.

Єврокомісія має намір закликати країни Євросоюзу надати 150 мільйонів євро допомоги виробникам, які потерпіли внаслідок падіння попиту на овочі, викликаного повідомленнями про захворювання.

Про це повідомив комісар Євросоюзу з аграрних питань Даціан Чіолос перед тим надзвичайною нарадою міністрів сільського господарства країн ЄС, присвяченою спалаху кишкового захворювання, викликаного цією бактерією.

Влада Німеччини, де стався спалах хвороби, заявили вчора, що джерело бактерії наразі невідоме. Раніше в якості такого джерела називалися огірки, потім - паростки бобових. 

Зараз ви читаєте новину «Бактерія E.Coli продовжує вбивати: кількість жертв зросла до 25». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути