Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2011 12:04

Азербайджанець влаштував різанину в харківському кафе

Азербайджанець влаштував різанину в харківському кафе

Житель Азербайджану влаштував в одному з харківських кафе криваву різанину. 38-річний чоловік встромив гострий ніж в харків'янина, повідомили у прес-службі облУВС. Той, відчувши різкий біль у спині, обернувся і побачив старого знайомого, який тримав у руці закривавлений ніж, пише Сегодня.

За словами очевидців, недовго думаючи, поранений схопив стілець і вдарив ним кривдника. Чоловік не очікував отримати відсіч і вибіг з кафе, де його затримала міліція. На допиті він зізнався, що мстився за смерть брата.

"Він розповів, що брат пораненого колись убив його рідного брата і тепер відбуває покарання у в'язниці, тому покарати його особисто немає можливості, а по кавказьким традиціям мстити за рідну кров можна близьким родичам, тому під приціл потрапив брат кривдника. Коли ж чоловіки випадково зустрілися в кафе - той вирішив діяти і дістав ніж", - кажуть правоохоронці.

Зараз жертва вендети знаходиться в лікарні, а месник - в ІТТ. За замах на вбивство гарячому кавказцю загрожує до 15 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Азербайджанець влаштував різанину в харківському кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути