четвер, 06 вересня 2012 14:43

Азаров заплатить за ремонт зруйнованого вибухом будинку у Харкові

Азаров заплатить за ремонт зруйнованого вибухом будинку у Харкові
Фото прес-служби МНС

Уряд допоможе з ліквідацією наслідків вибуху, що стався 4 вересня в житловому будинку в Харкові, пообіцяв прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Звичайно, і уряд, і керівництво Харківської області зроблять все можливе, щоб люди якомога швидше - ми ставимо завдання до кінця року - повернулися у відремонтований будинок і відремонтовані квартири. Витрати ми, звичайно, беремо на себе", - сказав Азаров журналістам у четвер в Харкові.

Як повідомлялося, 4 вересня вранці в одній з квартир на 3 поверсі дев'ятиповерхового будинку по вул. Слинька, 2б, в Харкові стався вибух, внаслідок якого обвалилося перекриття між першим і четвертим поверхами будинку.

Мешканців будинку евакуювали і розмістили в готелях "Турист", "Меркурій" і "Металіст", а також у службовому житлі КП "Харківміськліфт".

Будівля потребує ремонту та повного перепланування. Її планується відновити до 20 грудня. Міський голова Харкова Геннадій Кернес пообіцяв також, що протягом цього часу людям не треба буде платити за житлово-комунальні послуги.

За попередніми оцінками, сумарний збиток від вибуху оцінюється в 18 млн 120 тис. грн.

Слідче управління прокуратури Харківської області порушило кримінальну справу за фактом вибуху за ч.2. ст.367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.

Зараз ви читаєте новину «Азаров заплатить за ремонт зруйнованого вибухом будинку у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути