Ексклюзиви
субота, 30 липня 2011 18:41

Спецтема: Трагедія на шахті у Суходільську

Азаров приїде на похорон загиблих шахтарів

Азаров приїде на похорон загиблих шахтарів

15 гірників, які загинули на шахті "Суходольська-Східна" в Луганській області поховають у неділю. Про це повідомив під час зустрічі з журналістами голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк.

"Похорони пройдуть в дев'яти населених пунктах Краснодонського району. Один із загиблих поки не пізнаний і двох поховали сьогодні" , - підкреслив голова облдержадміністрації.

Крім того, він зазначив, що рятувальники сподіваються до кінця доби повністю розібрати завал і знайти гірників, доля яких поки невідома.

Як повідомлялося, 31 липня оголошено в Україні Днем жалоби за загиблими гірниками. Очікується, що в Луганську область у неділю приїде прем'єр Микола Азаров, щоб відвідати похорон і шахту, де працюють рятувальники.

Станом на 18.00 суботи від вибуху, який стався в ніч на п'ятницю, загинули 20 гірників, двоє знаходяться в реанімації, пошуки 6 шахтарів тривають.

Зараз ви читаєте новину «Азаров приїде на похорон загиблих шахтарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути