пʼятниця, 17 січня 2014 11:46

Автомайдан більше не блокують на Європейській площі

Автомайдан більше не блокують на Європейській площі
Фото: news.liga.net

Противники Автомайдану зняли своє оточення на Європейській площі. Наразі тут залишаються близько десяти автівок, кілька десятків людей з Майдану і Антимайдану ведуть політичні дискусії.

Активіст Автомайдану Сергій Хаджинов розповів: "Ми стояли, у нас зібралися активісти, щоб роз'їхатися по різних акціях. Практично всі роз'їхалися, залишалися три-чотири машини Автомайдану. У якийсь момент нас оточили якісь так звані антиавтомайданівці, або не знаю як вони себе називають, вони ще не придумали назву якусь. Десь машин 15-20 просто оточили, не давали нам нікуди виїхати. І підійшли пішки якісь спортивного вигляду особистості, стали навпроти на тротуарі. Ми кинули в наш радіоканал клич про те, що треба про всяк випадок зібратися тут і вийшли з ними спілкуватися. Там є парочка ідеологічно підкованих людей, які пояснили, що вони виступають за порядок, і в їхньому розумінні головна проблема в країні - це те, що стоять барикади, не дають людям пройти на Майдані Незалежності. Ми з ними поспілкувалися, іноді розмова була навіть дуже конструктивною".

За словами Хаджинова, як тільки на Європейську площу почали підтягуватися прихильники Майдану, люди, що блокували Автомайдан, організовано відійшли.

"Поводили себе взагалі досить мирно, ніяких проблем не було", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше п'ять автомобілів Автомайдану на Європейській площі в Києві оточили більше 20 машин активістів Антиавтомайдану.

Зараз ви читаєте новину «Автомайдан більше не блокують на Європейській площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути