пʼятниця, 21 жовтня 2011 09:02

Автобус "ЛАЗ" згорів за лічені хвилини на Рівненщині

Учора о 19.40 на автодорозі Луцьк-Рівне поблизу села Карпилівка Рівненського району під час руху загорівся автобус "ЛАЗ", який віз зі зміни працівників ВАТ "Рівнеазот". Ніхто з пасажирів не постраждав.

"Спершу пасажири помітили дим у задній частині автобуса де знаходиться двигун. Водій одразу ж зупинився й всі люди встигли без паніки вийти із салону. Потім різко автобус охопило полум'я й за лічені хвилини від "ЛАЗа" залишився тільки каркас. Оббивка сидіння у таких автобусах виготовлена із легкозаймистих матеріалів і вони горять наче смолоскипи", - розповів Микола Прокопчук, начальник центру пропаганди обласного управління МНС.

Пасажири мобільним викликали пожежників. На місце пригоди виїхало дві машини МНС. Вогонь загасили швидко, однак автобус після пожежі відремонтувати не вдасться.

"ЛАЗ" належить одному з місцевих підприємців. Він щодня возив працівників ВАТ "Рівнеазот" на роботу й додому. Кажуть, цього разу в салоні автобуса було біля півсотні пасажирів.

Це вже третій такий випадок на Рівненщині. У квітні в центрі Рівного згорів автобус "ПАЗ", а в червні поблизу села Костянтинівка Сарненського району загорівся рейсовий автобус сполученням "Степань – Сарни". Тоді теж обійшлося без жертв.

Зараз ви читаєте новину «Автобус "ЛАЗ" згорів за лічені хвилини на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути