Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2012 17:03

Автобус до Москви з 13 пасажирами добу стояв на морозі під Вінницею
11

Фото: ФОТО: Тетяна Щербатюк

13 лютого близько 15.00 автобус з Молдови "Ліпкани-Москва" поламався на об'їзній дорозі біля Вінниці. Добу пасажири ночували в автобусі. Вінницькі працівники ДАІ привезли чай та гарячі напої.

За словами водія автобуса Олександра Задорожняка, від морозу тріснула деталь, яка тримала задній міст.

"Та стрємянка не витримала, лопнула. Це ж Мерседес, а європейська техніка до наших морозів не готова. ГАІшники приїхали, повозили нас по магазинам, але не знайшли тої стрємянки. Викликали автобуса другого з Молдавії. Забере пасажирів на Москву, привезе деталь, і ми залишимось його ремонтувати", - сказав він.

14 лютого о 14.00 втретє за день працівники ДАІ підвезли каву у термосі, бутерброди та солодощі.

"Спасибі цим бідним ДАІшникам, що про нас дбають. Самі під'їхали вчора, спитали, що сталося, чим допомогти. Цілу ніч чергували тут. Питали в нас зранку, що ми хочемо їсти. Пропонували суп і борщ підвезти. Але ми відмовились. Вистачає чаю з бутербродами. Наші харчі вже закінчились. Ми ж мали сьогодні зранку бути в Москві. В місто не виходимо, хоч до нього тільки кілометр. З хвилини на хвилину чекаємо іншого автобуса. До того ж, українських грошей у нас немає", - зауважила Діна Луколова з Володимирської області. Була в гостях у братів у Чернівецькій області.

Ночували пасажири на сидіннях в автобусі, там працює автономне опалення від генератора. Автобус розрахований на 50 місць, але їхало лише 13, з ними два водії.

В ДАІ зауважують, що кожна патрульна машина возить з собою термоси з гарячим чаєм та бутерброди. Допомагають всім водіям, які попали у скрутне становище.

На даний момент пасажири вде поїхали на другому автобусі.

Зараз ви читаєте новину «Автобус до Москви з 13 пасажирами добу стояв на морозі під Вінницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути