четвер, 01 липня 2021 08:59

Авто влетіло у дитячу коляску. Немовля відкинуло на десятки метрів

Авто влетіло у дитячу коляску. Немовля відкинуло на десятки метрів
П'яний водій влетів у каляску з дитиною. Фото: Національна поліція Вінницької області

У селі Ладижинські хутори, що на Вінничині, машина влетіла в каляску з дитиною. Постраждало немовля, 11-місячна Домініка. Її від удару відкинуло на десятки метрів, знайшли у лісі.

Нині вона в реанімації з черепно-мозковими травмами, набряком мозку та переломами, йдеться у сюжеті ТСН.

"Крім того є пошкодження скелету, великогомілкової кістки, внутрішніх органів, закрита травма грудної клітки і пошкодження легень у вигляді контузії", - каже завідувач відділення інтенсивної терапії Вінницької дитячої лікарні Анатолій Стародуб.

Мати дитини розповідає, що все трапилося за лічені секунди, коли гуляла з донькою.

"Пролетіла машина, підняла пилюку, я закрила козирок дитині, щоб не потрапила в очі і хотіла розвернути, але не встигла. Засвистіли колеса і коляска полетіла. Візок потрапив під колеса, а доньку відкинуло від дороги. Я побігла за машиною і в траві знайшла Домініку, а машина поїхала далі з коляскою. Свідки казали, що каталась так два кола", - каже мати Вікторія Браславець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій збив візочок із дитиною

В крові водія 47-річного Михайла знайшли 0.3 проміле алкоголю. Машина, на якій скоїв злочин, чужа. Посвідчення водія ніколи не отримував.

"Рівень алкоголю в крові - це десь так сто грам горілки або одна-дві пляшки пива. Він пробував їздити, вчився. Напередодні із знайомим розпивали пиво і той дав йому машину проїхатись", - каже начальник Гайсинського управління поліції Ігор Соломон.

Винуватець сам виховує шістьох дітей. П'яним його раніше не бачили. Нині чоловік у СІЗО, чекає на запобіжний захід. Долю його дітей вирішуватимуть соціальні служби.

У Пирятині на Полтавщині 53-річний водій вантажівки ГАЗ-3302-206 збив на переході 16-річну дівчину з 12-місячним немовлям на руках. Обоє живі, але скалічені. Їх доправили до лікарні на обстеження.

Аварія сталася 12 червня близько 11:30 на перехресті вул. Соборній та Успенській.

Зараз ви читаєте новину «Авто влетіло у дитячу коляску. Немовля відкинуло на десятки метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути