понеділок, 31 серпня 2020 15:52

П'яний водій збив візочок із дитиною

П'яний водій збив візочок із дитиною

29 серпня у місті Бучач Тернопільскої області п'яний водій збив візочок із дитиною, а після цього врізався в кам'яний мур. Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

"Водій автомобіля не впорався з керуванням та, злетівши з дороги, зачепив батька з візочком. В результаті цього коляску відкинуло. На щастя, ні 1-річний малюк, ні його батько травм не отримали", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшна ДТП у Києві: П'яний водій на смерть збив жінку з маленькою дитиною

Після такого маневру автівка спинилася в огорожі.Водій спробував утекти, але йому завадили люди. Вони викликали поліцію.

За словами поліції, у крові в чоловіка на момент аварії було 1,3 проміле алкоголю.

"Чоловік не вперше потрапляє в поле зору працівників поліції за п'яне водіння. Останнє порушення та адмінпротокол 33-річний житель Бучача отримав 2 місяці тому. Проте суд закрив справу і залишив права водієві", - йдеться у повідомленні.

Чоловік знову відповідатиме у суді за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння та порушення правил дорожнього руху.

Водій переїхав 2-річного сусідського хлопчика, який ховався під авто. У селі Самгородок Козятинського району на Вінниччині дитина залізла під автомобіль ВАЗ 2106, що стояв на сусідському подвір'ї.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій збив візочок із дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути