четвер, 10 травня 2012 12:53

Авіакатастрофа російського літака в Індонезії: на борту панували сміх і веселощі
7

Повинно було бути 2 демовильоту сьогодні. Перший пройшов штатно. Літак перевірили. Все було в нормі. Бортовий номер 97004
Фото: Фото Сергія Долі у twitter
Пілоти Суперджета з індонезійськими бортпровідницями
Пересекли на Суперджете экватор. Была церемония. Доля был Нептуном

В Індонезії під час демонстраційного польоту пропав новітній російський пасажирський літак Sukhoi Superjet 100. Уламки лайнера пізніше виявлені на висоті 1584 м в районі гори Салак.

Це було перше в історії сучасної російської авіації road show пасажирського літака. В ході нього Sukhoi Superjet мав відвідати шість країн. 3 травня літак брав участь у виставці KADEX-2012 в Казахстані, 5 травня був в Пакистані, 7 травня - в М'янмі. Після 9 травня літак повинен був відправитися в Лаос (показ був запланований на 11 травня), а 14 травня - у В'єтнамі.

Російський блогер і фотограф Сергій Доля летів на цьому літаку і надав фотографії як самого літака зовні так і всередині салону разом з його пасажирами, за якими можна було судити про атмосферу, що панувала під час польоту.

Судячи з фотографій Долі, спочатку ніщо не віщувало біди. Пасажири і екіпаж летіли в хорошому настрої.

"Сьогодні перетнули на Суперджеті екватор. Була церемонія. Я був Нептуном, а мої русалки всіх поливали солоною водою", - написав в соцмережі блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський літак розбився в Індонезії, на борту були 48 людей

"Нептун" також заходив і в кабіну пілотів, де його там радісно зустрічали. Один з пілотів навіть намагався зафіксувати "морського бога" на мобільний телефон.

Наступним пунктом була Індонезія. Тут, за словами Сергія Долі, їх зустріли радісно в аеропорту. Місцеві бортпровідниці охоче фотографувалися з пілотами на тлі літака, а також у салоні.

"В Індонезії нас зустріли місцеві бортпровідниці. Їх було багато і їм подобалося позувати", - написав у своєму блозі Доля.

Сергій Доля в останній раз не вилетів і залишився на землі.

Як повідомлялося, в середу, о 10:33 літак пропав з радарів. На борту літака знаходилися 48 людей, включаючи вісьмох росіян, двох італійців, француза, американця і 36 індонезійців.

Зараз ви читаєте новину «Авіакатастрофа російського літака в Індонезії: на борту панували сміх і веселощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути