середа, 17 серпня 2011 13:04

Аварія на Рівненщині: фура розтрощила вщент вантажівку з продуктами

Вчора ввечері на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Синів Гощанського району на Рівненщині вантажівка "DAF" з причіпом на високій швидкості протаранила автомобіль "ГАЗ-3307", який рухався в попутному напрямку.

"Від сильного удару "ГАЗон", розбивши дорожнє огородження, вилетів у кювет і перевернувся. Він побитий геть чисто й не підлягає ремонту. Справжнє диво, що водій залишився у цьому ДТП живим. "ГАЗон" було обладнано газовими балонами й від такого зіткнення машина могла загорітись та вибухнути", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

За кермом фури був 36-річний мешканець Чернівців. Він не постраждав під час зіткнення. 52-річного водія "ГАЗу" госпіталізували в Гощанську райлікарню. В нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта та тім'яної ділянки голови.

Зараз ви читаєте новину «Аварія на Рівненщині: фура розтрощила вщент вантажівку з продуктами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути