середа, 31 березня 2021 08:50

Аварія "Інтерсіті" під Запоріжжям: з'явилося відео

Автор: facebook.com/Ukrzaliznytsia
  За 50 кілометрів від Запоріжжя зійшли з рейок 6 з 9 вагонів швидкісного потяга №732 «Інтерсіті» сполученням  Київ – Запоріжжя
За 50 кілометрів від Запоріжжя зійшли з рейок 6 з 9 вагонів швидкісного потяга №732 «Інтерсіті» сполученням Київ – Запоріжжя

З'явилося відео моменту аварії швидкісного поїзда "Інтерсіті" №732 сполученням Київ-Запоріжжя, який зійшов з рейок 29 березня.

Відео було зняте з кабіни машиніста в головному і хвостовому вагонах. На ньому видно, як поїзд їде рейками, а в якусь мить все перевертається.

Станом на 18:18 30 березня усі вагони піднято, за інформацією пресслужби Укрзалізниці. Поїзд №731 з пасажирами, яких підвезли до нього автобусом, вирушив о 18:25 із затримкою в 1 год. 23 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізничне сполучення між Запоріжжям та Дніпром відновили

Повідомлялося, що о 21:00 з колії планувалося прибрати відновлювальний кран, після чого буде полагоджено контактну мережу та відкрито рух по одному з двох шляхів.

29 березня за 50 кілометрів від Запоріжжя зійшли з рейок 6 з 9 вагонів швидкісного потяга №732 "Інтерсіті" сполученням Київ – Запоріжжя. У вагонах поїзда перебували 88 пасажирів. Постраждалих внаслідок аварії немає. Укрзалізниця створила комісію, яка розслідує причини сходження з рейок кількох вагонів. За попередньою інформацією, аварія поїзда сталася через пошкодження рейок, машиністу довелося застосувати екстрене гальмування.

Зараз ви читаєте новину «Аварія "Інтерсіті" під Запоріжжям: з'явилося відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути