Ексклюзиви
вівторок, 30 березня 2021 09:48

Аварія на залізниці: причини встановить спецкомісія

Аварія на залізниці: причини встановить спецкомісія
З рейок злетіли 6 з 9 вагонів Фото: @zp_live

Рух на заблокованій ділянці залізниці під Запоріжжям, де напередодні зійшов із рейок швидкісний пасажирський потяг "Інтерсіті", відновили.

Вчорашня аварія призвела до затримки 7 потягів, пише tsn.ua. Пасажирів аварійного рейсу довелося з місця аварії вивозити резервним поїздом.

На місці аварії сьогодні має працювати спеціальна комісія для встановлення причин інциденту. Дістатися туди можна лише полями, які через рясні дощі перетворилися на непроїзну багнюку. Напередодні цей шлях не змогли подолати медики "швидкої". Їх викликали до одного з пасажирів, якому раптом стало зле після аварії. Дістатись до поїзда можна було хіба що спецтехнікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ймовірну причину аварії поїзду під Запоріжжям

Рятувальники кажуть, що пасажири дивом не травмувалися. Після катастрофи залізничники обіцяли якомога швидше доправити людей до Запоріжжя, але їм довелось чекати кілька годин. Частина з них змогла викликати до Славгорода таксі. Утім, дехто запевняє, що запізнився на літак.

Лише за 4 години до місця катастрофи підійшов локомотив із кількома вагонами. Близько пів сотні пасажирів, які залишилися на місці, змогли дісталися Запоріжжя. В Укрзалізниці кажуть, що не змогли дати транспорт раніше, адже були обірвані дроти.

До вечора на місці катастрофи працювала комісія. До її складу, окрім залізничників, також увійшли рятувальники та правоохоронці.

Під Запоріжжям з рейок зійшов поїзд №732 сполученням Київ - Запоріжжя. До кінцевого пункту він не доїхав 50 км. З рейок злетіли 6 із 9 вагонів. Під час інциденту у вагонах поїзда було 88 пасажирів. Ніхто з них не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Аварія на залізниці: причини встановить спецкомісія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути