Ексклюзиви
середа, 10 серпня 2022 11:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Атака на Миколаїв: масштаби нічних обстрілів показали на фото
30

Фото з місць обстрілів
Фото: t.me/senkevichonline
Фото з місць обстрілів
Фото з місць обстрілів
Фото з місць обстрілів
Фото з місць обстрілів

Минулої ночі ворог укотре завдав ударів по Миколаєву. Відомо про пошкодження житлових будинків, складського приміщення, території підприємства та автобази. Внаслідок вибухів є постраждалі, зокрема неповнолітня дівчинка.

Фото з місць обстрілів показав у середу мер міста Олександр Сєнкевич у Telegram.

"Зараз фахівці адміністрації району оглядають усі пошкоджені будівлі. Уже відомо, що їхня кількість збільшилася", – ідеться в повідомленні.

Обстрілів також зазнали населені пункти Галицинівської громади й села Шевченкове. Інформацію щодо пошкоджень і постраждалих уточнюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зляться через Новофедорівку. Росіяни обстріляли Миколаїв

Учора під ворожими атаками перебували Березнегувате, Благодатне, Мурахівка, Прибузьке, Шевченкове, Луч, Костянтинівка, Первомайське й територія Галицинівської громади.

"Пошкоджені приватні житлові будинки, господарчі споруди, відбулось займання лісових насаджень лісового урочища громади. Внаслідок обстрілів поза межами сіл Поляна і Широке Баштанського району загорілись сільськогосподарські поля", – повідомили в Нацполіції.

10 серпня близько 2:00 ворог обстріляв Миколаїв реактивними снарядами залпового вогню "Смерч". Щонайменше трьох людей поранено. Серед них 13-річна дівчинка.

Унаслідок обстрілів пошкоджено житлові будинки. Також на одному з підприємств від обстрілів понівечені склади й автобаза.

Пошкоджено вісім приватних будинків. У семи з них побиті вікна, двері, дах і фасад. Ще в одному внаслідок влучання боєприпасів сталася пожежа. Вогонь знищив дах, перекриття та утеплювач будівлі. Займання ліквідували рятувальники. Інші чотири житлові будинки через обстріли поки що без електроенергії. Пошкоджень від влучань боєприпасів чи уламків не мають.

Зараз ви читаєте новину «Атака на Миколаїв: масштаби нічних обстрілів показали на фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути