понеділок, 22 жовтня 2012 14:19

Американця, який розстріляв жінок у спа-салоні, знайшли мертвим

Американця, який розстріляв жінок у спа-салоні, знайшли мертвим
Фото: lenta.ru

Поліція виявила тіло підозрюваного у вбивстві трьох та пораненні чотирьох чоловік в спа-салоні "азану" в місті Брукфілд, штат Вісконсін, США, передає агентство Associated Press.

Як розповів начальник місцевої поліції, 45-річного Редкліффа Хоутона знайшли мертвим у будинку, де він відкрив стрілянину. Швидше за все, чоловік покінчив з собою.

Раніше повідомлялося, що Хоутон зник з місця злочину на автомобілі, який пізніше знайшли порожнім. Поліцейські витратили значний час і сили на пошуки підозрюваного в Брукфілді і околицях, відзначає агентство.

Надходила інформація про те, що в спа-салоні знайшли саморобний вибуховий пристрій, його знешкодили. Підозрілих предметів в квартирі, де проживав чоловік, не виявлено.

За попередніми даними, стрілянина була спровокована сімейним конфліктом. Місцеві ЗМІ повідомляли, що в спа-салоні працювала дружина Хоутона, з якою вони більше не жили разом.

Всі постраждалі в результаті стрілянини в Брукфілді - жінки. Вони отримали вогнепальні поранення, але їх життю ніщо не загрожує. Особи загиблих поки не розкриваються.

Зараз ви читаєте новину «Американця, який розстріляв жінок у спа-салоні, знайшли мертвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути