Ексклюзиви
середа, 03 квітня 2013 22:50

Активістки "FEMEN" оголили груди біля головної мечеті в Парижі
9

Фото: Фото: femen.org

Туніська активістка "FEMEN" Меріам спалила прапор салафітів біля головної мечеті в Парижі, як символ боротьби жінок з диким релігійним екстремізмом.

"Арабська секстремістка оголосила відкриту війну тим, хто вбиває і гвалтує в ім'я Аллаха. Недавній заклик салафітів Aделя Алмі, туніського імама забити камінням активістку "FEMEN" Тунісу Aміну Талер став останньою краплею, що переповнила чашу терпіння жінок Сходу", - повідомляє прес-служба "FEMEN ".

"Нехай від вогню цієї ганчірки загориться нова "арабська весна"! Жіноча революція проти антижіночих дикостей та ісламізму, що набирає силу! Жінки Мароко та Алжиру, Тунісу, Лівії та Єгипту, Ірану, Іраку, Сирії та Йорданії, Саудівської Аравії, Ємену, Оману, Бахрейну та Афганістану, Туреччини, Пакистану та Індонезії, від вашої сміливості залежить майбутнє планети! Нехай слабкі стануть сильними! Нехай раби стануть вільними! Моє тіло представляє тільки мене! Ісламізм безсилий проти наших повсталих тіл! Наші сіськи міцніше ваших каменів!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, одну з учасниць "FEMEN" засудили до смертної кари у Тунісі.

Зараз ви читаєте новину «Активістки "FEMEN" оголили груди біля головної мечеті в Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути