неділя, 21 липня 2013 06:26

Активістка FEMEN "топлес-акцією" зірвала роботу туніського посольства в Швейцарії
5

Учасниця міжнародного жіночого руху FEMEN, яке зародилося в Україні, провела "топлес-акцію" на території посольства Тунісу в столиці Швейцарії Берні. Головна вимога акції - звільнення туніської активістки Аміни Тайлер.

"У Берні секстремістка FEMEN зірвала роботу туніського посольства в Швейцарії, вимагаючи звільнити Аміну з в'язниці. Проникнувши на територію посольства з плакатом "Свобода вираження - це право людини, а не злочин", вона була заарештована", - йдеться в заяві руху, передає Цензор.НЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турецька поліція розігнала водометами весілля

Також повідомляється, що FEMEN продовжує міжнародну компанію FREE AMINA, "зокрема переслідування представників офіційного ісламістського Тунісу в усіх точках земної кулі".

Нагадаємо, Аміна Тайлер була затримана поліцією 19 травня в туніському місті Кайруан, де планувалося проведення конгресу радикального ісламського руху "Ансар аш-Шаріа" (Захисники шаріату). Дівчина мала намір провести традиційну для руху акцію біля центральної міської мечеті на підтримку прав жінок. У затриманої поліція виявила персональний засіб захисту зі сльозогінним газом.

Зараз ви читаєте новину «Активістка FEMEN "топлес-акцією" зірвала роботу туніського посольства в Швейцарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути