Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2013 15:49

Афіни пішли під воду після дуже сильної зливи. Такого не було років 50
12

Фото: Фото: Reuters

Столиця Греції Афіни була частково затоплена в результаті сильних злив, що супроводжувалися грозою. У місті виникли численні автомобільні затори. Деякі райони, зокрема ділянки метрополітену, знеструмлено.

У пожежному управлінні Афін заявили, що отримали близько 900 викликів із проханням відкачати воду з житлових будинків, офісних будівель і лікарень. Крім того, в головний зал грецького парламенту впали дві скляні панелі, які були частиною прозорого даху приміщення. Це сталося, коли одна зі співробітниць спробувала зігнати воду з даху. Жінка отримала поранення від скляних осколків.

В інтерв'ю державному телеканалу NET начальник столичного пожежного управління Сотіріс Георгакопулос оцінив грозу як найсильнішу за останній час. Телеканал уточнює, що подібних природних явищ у місті не було від 1961 року.

За даними синоптиків, над Південною Європою розташовується активний середземноморський циклон. Сильні опади та вітер очікуються в регіоні і в найближчі дні.

У 2009 році одна людина загинула і ще одна зникла безвісти через негоду, що охопила багато районів Греції.

Зараз ви читаєте новину «Афіни пішли під воду після дуже сильної зливи. Такого не було років 50». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути