Ексклюзиви
неділя, 04 листопада 2018 18:10

Аферисти викинули родину із квартири

Аферисти викинули родину із квартири
Інесса Ісмаїлова та Андрій Ципльонков із Дніпра на прогулянці з онукою. Рік тому аферисти відібрали в подружжя дві квартири. Фото - надане Інессою Ципльонковою

Родина Інесси Ісмаїлової та Андрія Ципльонкова із Дніпра уже рік намагається повернути право власності на свої дві квартири. 28 листопада торік дізналися, що їхні 1 та 2-кімнатки по вул. Гагаріна, 108 двічі перепродані. Спочатку власником стала "Дніпрофінансгруп", пізніше – невідомий їм Євгеній Беліков.

Квартири були куплені в кредит. Іпотечна справа була в суді. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла Інесса Исмаилова.

"Банк, в якому брали іпотеку, збанкрутував і перепродав наш борг. Інший змінив умови, відтак наша справа була в суді. Наступне засідання мало відбутися аж у березні 2018-го року. Тому навіть подумати не могли, що з нашим житлом прокручують якісь махінації. 28 листопада в нашу квартиру прийшло 3 десятки накачаних чоловіків. Сказали добровільно покинути квартиру, інакше всі речі вивезуть на смітник", - розповідає Інесса Володимирівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Міхліна відібрала квартиру в племінників

Подружжю запропонували підписати документ, ніби-то не мають жодних претензій до нового власника. Натомість їм винаймуть квартиру, оплатять 2 місяці оренди та дадуть 10 тис.грн компенсації.

"Олександр Скребець із "Дніпрофінансгруп", який ніби-то і купив право вимоги нашого боргу на торгах, сказав, що третього варіанту немає. Ми погодилися на їхні умови і тієї ж ночі нас перевезли на орендовану квартиру. Уже там побачили, що зникло чимало цінних речей. Ті аферисти вимагали, аби ми не зверталися ні в поліцію, ні в суд. Але ми не послухали – пішли в поліцію. Було відкрито кримінальне провадження. Виявилося, що наші квартири переписали незаконно. А нотаріус, який засвідчив угоду купівлі-продажу в розшуку. На квартири на час слідства наклали арешт. І тут ми випадково в інтернеті побачили, що їх знову виставили на продаж. Слідчий пояснив, отримав наказ зверху закрити справу. Підозрюємо, поліція замішана в афері", - додала Інесса Ісмаїлова.

Подружжя знову звернулося із відповідними заявами до поліції, прокуратури та Служби безпеки України, аби викрити шахраїв та повернути квартири в законну власність.

12 липня цього року 48-річна Лілія Неруш із Дніпра залишилася без 2-кімнатної квартири. Мовляв, 2012-го вона підписала договір купівлі-продажу. Насправді продати житло жінка не могла. Оскільки раніше воно було заставним майном під кредит, і останні роки з банком тривали суди. Нові власники змінювалися кілька разів за останні роки — коли квартира перебувала під арештом. 2012-го в право власності вступила "Дніпрофінансгруп". Останнім власником значиться Беліков Євген Євгенійович. Лілія Неруш звернулася в поліцію. Проте їй відмовили у відкритті кримінального провадження. Подала позов до суду на їх бездіяльність.

Зараз ви читаєте новину «Аферисти викинули родину із квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути