Ексклюзиви
середа, 14 серпня 2019 13:00

Адвокат вимагає закрити справу проти Дронова

Адвокат вимагає закрити справу проти Дронова
Адвокат Сергій Перепелиця, який представляє інтереси учасника масштабної ДТП Харокві Геннадія Дронова, звинуватив суддів і правоохоронців в порушеннях. Фото - newsroom.kh.ua

Адвокат Сергій Перепелиця, який представляє інтереси учасника масштабної ДТП у Харкові Геннадія Дронова, звинуватив суддів і правоохоронців у порушеннях.

За словами захисника, він ще на стадії підготовчого засідання оскаржив документи звинувачення, проте його аргументи були проігноровані. Перепелиця також заявив, що водієві Volkswagen Touareg так і не роз'яснили, у чому його провина. Тому вимагає закрити кримінальне провадження щодо Дронова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їм труба": новий поворот у справі експертів, що обстежували Зайцеву на наркотики

"Моя скарга заснована лише на порушеннях норм КПК суддею та прокурорами. Експерти так і не змогли встановити швидкість автомобіля Lexus. Наше клопотання про нову експертизу задовольнили лише частково і доручили її провести тим же фахівцям. Суддя, не маючи спеціальних технічних знань, сказав, що всі можливості встановлення швидкості були вичерпані", - зазначив Перепелиця, передає NewsRoom.

У зв'язку з цим адвокат попросив Харківський апеляційний суд долучити до справи висновки експертів, які були відхилені першою інстанцією.

Після цього учасник ДТП Геннадій Дронов звернувся до суду з клопотанням про перерву в засіданні. Його прохання було задоволено. Розгляд апеляційних скарг продовжиться після 13:00.

Сьогодні, 14 серпня, Харківський апеляційний суд почав розглядати апеляції Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, які проходили обвинуваченими у справі про масштабну ДТП на вулиці Сумській. Обоє отримали по 10 років в'язниці. У апеляції водійка авто, яке розчавило 6 людей на тротуарі, просила перегляду справи та 5 п'ять років умовного терміну. Інший засуджений хоче, аби його виправдали, адже винним у аварії себе не вважає.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат вимагає закрити справу проти Дронова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути