вівторок, 02 січня 2018 23:13

Адвокат Ноздровської: "Россошанський не міг організувати її вбивство"

Адвокат Ноздровської: "Россошанський не міг організувати її вбивство"
Правозахисницю Ірину Ноздровську знайшли в річці біля селища Демидів. Фото: ТСН

Племінник голови Вишгородського райсуду Дмитро Росошанський, який збив на смерть сестру убитої пізніше під Києвом адвоката Ірини Ноздровської, не міг організувати її вбивство.

Про це заявив колишній адвокат Ірини Ноздровської Анатолій Худяков, який тепер представлятиме інтереси сім'ї загиблої, передає Hromadskeradio.org.

"Я з Росошанським працюю вже два роки, і я б сказав, що це могло бути більш емоційно, ніж дієво. Як сказав Андрій Федур (адвокат. - Ред.), не того рівня люди, щоб організувати, наприклад, це вбивство. Я не виключав би, що Росошанський - дуже шикарна ширма...", - сказав він.

"Відносно дочки був взагалі вчинений акт насильства - її побили друзі Дмитра Россошанського, який зараз знаходиться на запобіжному заході в СІЗО. Тобто, вона була побита, але це було раніше - рік тому її побили. А на сьогодні загрози, наскільки мені було відомо, були і від батька Россошанського - він говорив матері, що вона скоро поховає другу дочку", - говорить Худяков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство Ноздровської: все, що відомо на цей час

Загрози також виходили від людини, яка на засіданні 27 грудня в Апеляційному суді Київської області говорила на адресу Ірини, що вона буде "боятися ходити по ночах", зазначив адвокат.

Про зникнення правозахисниці Ірини Ноздровської стало відомо 29 грудня.

Тіло жінки знайшли 1 січня на Київщині в річці біля селища Демидів. Вона була роздягнена. На шиї зафіксували рани від ножових поранень. 2 січня поліція висунула чотири основні версії вбивства юриста.

Ірина особисто вела справу загибелі своєї сестри, яку збив п'яний водій Дмитро Россошанський. Їй часто погрожували друзі й родичі вбивці. З цього приводу було відкрито навіть кілька кримінальних проваджень.

У кінці грудня 2017 року відбулося останнє засідання суду, після чого Россошанський залишився під вартою, а його батько пригрозив Ірині словами: "Ти погано закінчиш".

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Ноздровської: "Россошанський не міг організувати її вбивство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути