Ексклюзиви
пʼятниця, 12 червня 2015 01:02

Яценюк анонсував звіт Авакова стосовно палаючої нафтобази

Яценюк анонсував звіт Авакова стосовно палаючої нафтобази
Фото: radiosvoboda.org

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у п'ятницю проінформує про стан розслідування кримінальної справи щодо палаючої нафтобази під Києвом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, сьогодні на брифінгу поблизу місця пожежі нафтобази під Києвом.

"Завтра ми проведемо засідання уряду. Заслухаємо останню інформацію щодо гасіння та локалізації пожежі. І саме основне, це висновки з цієї пожежі – матеріально-технічне забезпечення, нові пожежні машини, нова техніка і необхідне матеріальне забезпечення для ДСНС", - заявив він.

"Завтра Арсен Аваков вже проінформує про стан розслідування кримінальної справи та притягнення до відповідальності осіб винних у цій страшній пожежі", - додав Яценюк.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив голові МВС Арсену Авакову притягнути до кримінальної відповідальності директора та головного інженера палаючої нафтобази під Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк анонсував звіт Авакова стосовно палаючої нафтобази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути