середа, 12 січня 2022 14:32

"Я вб'ю вас і ваших рідних" - у трьох обласних центрах зірвали навчання в школах

У Дніпрі, Черкасах і Львові "замінували" всі школи. Відповідні повідомлення до місцевих відділів поліції надійшли 12 січня.

"Мінувальник" із Дніпра надіслав на пошту поліції повідомлення, пише "Дніпро обласний".

Автор: t.me/dniprooblcentr
  У Дніпрі невідомий "замінував" всі школи
У Дніпрі невідомий "замінував" всі школи

"Хочу вам повідомити, що всі школи в Дніпрі заміновані, я вб'ю вас і ваших рідних. Я втомився терпіти. Сьогодні впродовж навчального дня станеться вибух", - ішлося в повідомленні.

У районному управлінні поліції Gazeta.ua підтвердили інформацію щодо мінування шкіл Дніпра. Правоохоронці відпрацьовують інформацію, розповіла Аліна Стадник із Дніпровського районного управління поліції.

Автор: t.me/dniprooblcentr
  У поліцію надіслав лист із погрозами, що вб'є усіх, бо втомився терпіти
У поліцію надіслав лист із погрозами, що вб'є усіх, бо втомився терпіти

"Надійшло повідомлення про замінування шкіл міста. Поліцейські, вибухотехніки, кінологи перевіряють цю інформацію та працюють на місцях", - розповіла Стадник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий погрожує підірвати 185 дитсадків

Повідомлення про мінування усіх шкіл Львова надійшло в поліцію приблизно об 11:00. Правоохоронці обстежують приміщення навчальних закладів і прилеглі території, евакуюють учнів і педагогів.

"На місцях працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, інші служби поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські", - розповіли в поліції.

Встановлюють особу аноніма, який повідомив про "мінування".

Автор: facebook.com/MVS.LVIV
  Повідомлення про мінування усіх шкіл Львова надійшло в поліцію від аноніма.  Правоохоронці   обстежують приміщення навчальних закладів та прилеглі території, евакуюють  учнів та педагогів
Повідомлення про мінування усіх шкіл Львова надійшло в поліцію від аноніма. Правоохоронці обстежують приміщення навчальних закладів та прилеглі території, евакуюють учнів та педагогів

Така ж ситуація у Черкасах, повідомлення надіслав анонім. Зараз слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, кінологи, працівники управління патрульної поліції та батальйону поліції особливого призначення перевіряють навчальні заклади.

За результатами перевірки вирішуватимуть питання про відкриття кримінального провадження.

На Одещині в Розквітівській сільській громаді Березівського району троє підлітків "замінували" школу. Хлопці 15, 14 та 11 років зателефонували директору й сказали, що в школі є вибухівка.

Викрили "жартівників" за кілька днів. Зі слів підлітків, у такий спосіб вони розважалися.

Зараз ви читаєте новину «"Я вб'ю вас і ваших рідних" - у трьох обласних центрах зірвали навчання в школах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути