понеділок, 12 листопада 2018 15:57

"Я почну говорити – мало місця буде" - організатор тітушок Крисін погрожував у суді

"Я почну говорити – мало місця буде" - організатор тітушок Крисін погрожував у суді
Підозрюваний у причетності до тортур учасників Майдану Юрій Крисін погрожує "почати говорити". Фото - Уніан

Підозрюваний у причетності до тортур учасників Майдану Юрій Крисін погрожує "почати говорити". Адже знає він "дуже багато". Про це сьогодні, 12 листопада, заявив під час судового засідання у Дарницькому суді.

"Справу було сфабриковано та передано до суду. Жодну угоду мені не пропонували. Я втомився від свавілля. До цієї справи взагалі не маю жодного стосунку. І на стадії цього судового засідання я доведу, що я не давав команд бити майданівців, я нікого не вивозив, з "Опорою" взагалі не знайомий, як вони пишуть. Якщо піде так, я почну говорити. Тільки прокурору вже бігти нікуди буде - її посадять. А всі хочуть, щоб я заговорив. Всім цікаво, що я знаю. А знаю я багато, дуже багато. І за 5 років вже просто втомився слухати цю маячню", - заявив Крисін, передає Цензор.НЕТ.

Також він звернувся до присутньої в залі суду вдови загиблого журналіста В'ячеслава Веремія Світлани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Приберіть цю мамашу" - тітушка Крисін образив матір убитого ним журналіста

"Свєто, що ти посміхаєшся? Ти квартиру отримала від нас. На Троєщині дали квартиру людині. Купили за 60 тис. доларів і передали. Нехай не посміхається. Я почну говорити - мало місця буде", - пригрозив Крисін.

Журналіста В'ячеслава Веремія було вбито в ніч проти 19 лютого 2014-го. Тоді він їхав із роботи на таксі додому. На розі вулиць Володимирської та Великої Житомирської журналіст побачив озброєних тітушок у камуфляжі і масках і намагався їх сфотографувати з машини. Озброєні люди напали на автомобіль, почали його ламати, витягли водія та пасажирів. Водієві та іншому пасажирові після побиття вдалося втекти, а Веремія тітушки сильно побили, після чого вистрілили в спину. Шевченківський районний суд Києва 22 грудня визнав винним фігуранта справи Веремія Юрія Крисіна. Його засудили на 4 роки з випробувальним строком 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «"Я почну говорити – мало місця буде" - організатор тітушок Крисін погрожував у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути