Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2012 13:55

9 людей загинули на півночі Італії через сильний землетрус

9 людей загинули на півночі Італії через сильний землетрус
Низка навчальних закладів, а також лікарень були евакуйовані. Фото: tigrovo.com

Число загиблих під час землетрусу на півночі Італії зросло до восьми осіб, пише ANSA. Підземні поштовхи були зафіксовані вранці у вівторок, 29 травня. Епіцентр землетрусу знаходився в провінції Модена, розташованої в регіоні Емілья-Романья, в районі комун Медолла, Кавеццо і міста Мірандола.

Служба цивільної оборони регіону Фріулі-Венеція-Джулія повідомила, що підземні поштовхи відчувалися не тільки на півночі Італії, але і в центральних районах, а також в деяких регіонах Австрії.

У той же час, як повідомляє Інтерфакс, кількість жертв зросла до 9 осіб.

Через стихійне лихо низка навчальних закладів, а також лікарень були евакуйовані. Місцева влада висловили побоювання у зв'язку з імовірним обваленням будівель. Серйозні руйнування зафіксовані в містах Мірандола і СанФеліче-суль-Панаро, а також в комуні Фіналі-Емілія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Землетрус убив сімох людей і знищив сирів на 250 мільйонів євро

В результаті стихійного лиха зруйновані численні будівлі, порушено залізничне сполучення. Рятувальники почали операції з розбору завалів, під якими можуть перебувати люди.

Нинішній землетрус став другим за останній час на півночі Італії. 20 травня сильні підземні поштовхи також сталися в регіоні Емілья-Романья. Вони викликали руйнування, збиток від яких оцінюють в сотні мільйонів євро. Крім того, в результаті стихійного лиха загинули семеро людей.

Зараз ви читаєте новину «9 людей загинули на півночі Італії через сильний землетрус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути