неділя, 29 жовтня 2017 12:11

8-річного хлопчика, якого шукали 2 місяці, знайшли мертвим

8-річного хлопчика, якого шукали 2 місяці, знайшли  мертвим
8-річний вихованець школи-інтернату зник 3 вересня. Через два місяці його знайшли мертвим на пустирі, на тілі - понад три десятки ножових поранень. Убивцю затримали. Фото - поліція Харківщини

Поблизу меморіального комплексу селища Великий Бурлук на Харківщині жителі району виявили у лісопосадці тіло дитини. Він - учень 2 класу школи-інтернату, який з 3 вересня розшукувався поліцією як безвісно зниклий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українському співакові завдали понад 200 ножових поранень

На тілі хлопчика експерти нарахували більше трьох десятків ножових поранень. Зловмисника, який жорстоко розправився з 8-річним хлопчиком, затримали. Ним виявився 48-річний місцевий житель, який зізнався у скоєному. Про це розповів заступник начальника ГУНП в Харківській області Сергій Чиж.

"Під час слідчого експерименту затриманий холоднокровно з подробицями розповів, як розправився з дитиною. У день убивства він на могилі напоїв хлопчика горілкою, дочекався, поки той знепритомніє, і після цього відніс його до пустиря, де наніс 32 ножові поранення. Йому здалося, що хлопець зазіхає на його право збирати з могил їжу та напої. Таку жорстокість пояснив тим, що йому подобається колір крові. Кожного дня він приходив на місце захоронення хлопчика, щоб подивитися, як розкладається його тіло", - повідомив Чиж.

За словами інспектора ювенальної превенції Великобурлуцького відділу поліції Сергія Терещенка, раніше дитина часто ходила на кладовище, збирала цукерки та печиво. Зростав хлопчик у неповній родині, батько давно проживає окремо у сусідньому селі. Окрім нього, в родині є ще двоє дітей. Вони виховуються у Куп'янській спеціальній школі-інтернаті. Мати працює прачкою, спиртним не зловживає, але вихованням дітей належним чином не займається.

За фактом умисного убивства відкрито кримінальне провадження. Затриманий перебуває під вартою. Йому загрожує 15 років за гратами або довічне ув'язнення.

Затримали Володимира Никитюка, якого підозрюють у вбивстві 13-річного Станіслава Бойка та 21-річної Дарини Озарко із міста Олександрії на Кіровоградщині. Чоловік також причетний до зникнення 12-річного Іллі Макарова. Убив також 16-річну Руслану Книш. Убивство довели, але чоловіка відпустили "за законом Савченко".

Зараз ви читаєте новину «8-річного хлопчика, якого шукали 2 місяці, знайшли мертвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути