вівторок, 16 серпня 2016 12:21

8-річний Олександр Висоцький загинув у палаючій оселі

15-го серпня згорів будинок родини Висоцьких у селі Болячів Брусилівського району Житомирщини. В домі перебували троє дітей. 10-річну Наталію та 5-річного Максима рятувальники винесли із вогню. 8-річного Олександра врятувати не вдалося.

"Повідомлення про пожежу надійшло від сусідів о 23:45. На момент приїзду рятувальників веранда будинку повністю згоріла, а дах впав всередину помешкання. За інформацією сусідів, мама залишила дітей у хаті самих. Рятувальники через розбите вікно потрапили у будинок. За диваном у кімнаті вони виявили хлопчика – 2011 року народження.
У другому куті кімнати на підлозі знайшли дівчинку 2006 року народження. Обох дітей негайно винесли на свіже повітря та передали лікарям швидкої допомоги. Водночас із розвідкою, проводилось гасіння пожежі в середині будинку. Отримавши змогу потрапити в іншу кімнату, рятувальники продовжили пошуки третьої дитини. На жаль, тіло 8-річного хлопчика знайшли на підлозі кімнати без ознак життя",- розповіли рятувальники.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонерові у вікно кинули коктейль Молотова

У селі кажуть, що мама, Лариса Миколаївна, не покидала дітей, і на час займання була в будинку.

"Мама була вдома. Може розгубилася, тому одразу не кинулася із малими на вулицю. 47-річна жінка сама виховує дітей. Перебивається тимчасовими заробітками. Восени у підприємця перебирає картоплю. Навесні та влітку ходить по людях копати-сапати. Взимку без роботи. Її усі підтримують, і школа допомагає, і сільська рада. Часом допомагають із пошуком роботи. Жінка намагається хазяйнувати, щоправда час від часу може запити. Але діти завжди доглянуті", - розповіли у Водотиївській сільській раді.

 

Лише о 08:00 наступного дня рятувальники повністю ліквідували пожежу. Вогнем знищено покрівлю та домашнє майно. Причину пожежі встановлюють.

Нагадаємо, 2-річний хлопчик випав із вікна лікарні №1 у Запоріжжі ввечері 15 серпня.

Зараз ви читаєте новину «8-річний Олександр Висоцький загинув у палаючій оселі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути