середа, 26 жовтня 2011 11:54

7-річна харків'янка впустила злодіїв до себе в квартиру

7-річна харків'янка впустила злодіїв до себе в квартиру

Розмови з незнайомими "тітками" закінчилися для семирічної мешканки Харкова та її батьків обкраденої квартирою.

Повернувшись додому, подружжя з'ясували, що за час їх відсутності з квартири зникли деякі речі і велика сума грошей.

"Заява до чергової частини Орджонікідзевського райвідділу міліції надійшла від обкрадених харків'ян у кінці вересня, - розповіли в прес-службі харківського обласного міліцейського главку. - Заявник повідомив правоохоронцям, що невідомі викрали з його квартири замшеві чоботи жіночі, мобільний телефон і тисячу гривень. Як пояснив заявник, зникнення речей він помітив ввечері - після того як прийшов з роботи. Весь день в квартирі перебувала тільки його семирічна донька".

Коли міліціонери опитали дівчинку, та розповіла, що вона після уроків гуляла біля школи і на спортивному майданчику до неї підійшла компанія незнайомок - дві дівчини, яким на вигляд було років по 16, і молода жінка з маленькою донькою на руках. Під час спілкування почався дощ, і гостинна дитина запросила нових знайомих в свою квартиру, поруч зі школою".

Працівники міліції встановили і затримали підозрюваних, які зізналися у скоєнні даного злочину. Ними виявилися мешканки Чугуївського району Харківської області - сестри 1996 і 1998 років народження та їхня подруга 1987 року народження. Остання пішла на крадіжку з дворічною донькою на руках.

Як пояснили затримані, поки семирічна дівчинка грала у своїй кімнаті з маленькою гостею, вони вкрали гроші, мобілку і чоботи. А одна з них, прощаючись, обняла дитину і ... непомітно витягла з її вух золоті сережки.

Відносно підозрюваних порушено кримінальну справу. Вони звинувачуються в крадіжці, зробленою за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин карається п'ятьма роками обмеження волі або тюремним ув'язненням на той самий строк.

Зараз ви читаєте новину «7-річна харків'янка впустила злодіїв до себе в квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути