Ексклюзиви
четвер, 06 серпня 2020 19:13

6 чоловіків жорстоко побили 15-річного підлітка

6 чоловіків жорстоко побили 15-річного підлітка
На Одещині 6 чоловіків жорстоко побили 15-річного хлопця, бо вважали, що він поцупив у них велосипед. Фото: Pietro Izzo via Flickr

У місті Кілія Одеської області 6 чоловіків жорстоко побили 15-річного Олександра Будулатія, бо вважали, що він поцупив у них велосипед.

Медики поставили підлітку діагноз "закрита черепно-мозкова травма" і "струс мозку". Після більш детального огляду виявили множинні осколкові переломи лицьової частини черепа. Потерпілому провели складну 6-годинну операцію – реставрацію кісток. Про це розповів батько потерпілого Олександр Будулатій, повідомляє "Бессарабія Inform".

Зі слів батька, одного вечора син пішки повертався додому, коли його обігнав чоловік на велосипеді. Але за кілька метрів, чоловік з незрозумілих причин залишив велосипед і втік. В цей час біля юнака зупинився автомобіль і мопед, з яких вибігли 6 чоловіків і одна жінка, і почали його нещадно бити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронці з битами накинулися на 14-річного хлопця

Батько хлопця уточнює, що від удару з ноги в печінку син впав і після цього пішли сильні удари кулаками по обличчю і голові. Били підлітка близько 10 хв.

Потім юнака потягнули до магазину, щоб з'ясувати всю ситуацію. Виявилось, що в одного з компанії-нападників невідомий поцупив велосипед, його почали наздоганяти. Коли власник побачив свій велосипед і поряд підлітка, припустив, що той його і викрав.

Батьки Олександра звернулися до поліції. Там відкрили кримінальне провадження.

На вул. Академіка Заболотного в Одесі 15-річного школяра побив 32-річний перехожий. Хлопець у лікарні. А чоловіка затримали. Пояснив – запідозрив потерпілого у крадіжці гаманця. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «6 чоловіків жорстоко побили 15-річного підлітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути