понеділок, 30 липня 2012 14:12

50 індусів згоріли живцем у поїзді

50 індусів згоріли живцем у поїзді
Причиною пожежі стало коротке замикання. Фото: Reuters

Близько 50 осіб загинули і понад 20 були госпіталізовані в результаті пожежі в потязі в штаті Андхра-Прадеш на півдні Індії. Про це повідомляє "Аль-Джазіра".

Пожежа почалася в спальному вагоні поїзда 30 липня близько 4 ранку за місцевим часом. У вагоні, за повідомленням Hindustan Times, знаходилися 72 пасажири. Коли виникло загоряння, багато з них спали і тому не змогли швидко залишити палаючий відсік. Більшість загиблих спали на верхніх полицях. Крім того, багато хто не зміг вибратися з палаючого відсіку, оскільки у вагоні заклинило двері. Тільки деякі пасажири встигли зістрибнути з поїзда на шляху або перейти в сусідній вагон.

Вогонь поїзді помітили на станції, що знаходиться приблизно в 500 кілометрах на південь від міста Хайдарабад. Після цього поїзд зупинився, і пожежники, відчепивши палаючий вагон від решти потягу, приступили до ліквідації вогню.

За словами адміністрації штату Андхра-Прадеш, причиною пожежі стало коротке замикання. Проте представник міністерства залізниць Індії вважає, що пожежа виникла в результаті того, що хтось з пасажирів провозив в поїзді вогненебезпечні матеріали.

Залізниця в Індії є основним засобом пересування. У травні 2012 року в результаті залізничної катастрофи у тому ж штаті загинули не менше 24 осіб. Ще чотири людини, за даними "Аль-Джазіри", загинули в результаті аварії на залізниці в Уттар-Прадеші.

Зараз ви читаєте новину «50 індусів згоріли живцем у поїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути