вівторок, 17 липня 2018 13:28

44-річний киянин вбив батька
3

44-річний чоловік побив, а потім вдарив ножем свого батька
Фото: kyiv.npu.gov.ua
44-річний чоловік побив, а потім вдарив ножем свого батька
44-річний чоловік побив, а потім вдарив ножем свого батька

16 липня у Деснянському районі столиці 44-річний чоловік побив, а потім вдарив ножем свого батька. Від отриманих травм потерпілий помер, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"До поліції від лікарів надійшло повідомлення, що у квартирі на проспекті Володимира Маяковського від отриманих поранень помер чоловік. Правоохоронці з'ясували, що господар оселі посварився зі своїм 44-річним сином, після чого між ними виникла бійка. Зловмисник кілька разів вдарив палицею по голові батька, а потім порізав ножем. Лікарі "швидкої" на місці констатували смерть чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Зі слів дружини потерпілого, син ніде не працював та постійно вимагав гроші від батьків. На цьому ґрунті у них часто виникали сімейні конфлікти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік убив тещу на очах у дитини

Правопорушника затримали. Криміналісти вилучили речові докази та направили їх на експертне дослідження. За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Вирішують питання про оголошення фігурантові підозри та обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Переяславі-Хмельницькому на Київщині чоловік необачно наніс смертельний удар своєму майбутньому тестю. Так він відреагував на сварку своєї нареченої з батьком.

Зараз ви читаєте новину «44-річний киянин вбив батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути