Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 10:20

Чоловік убив тещу на очах у дитини

Чоловік убив тещу на очах у дитини
В одній з квартир багатоповерхівки на проспекті Героїв, 35 у Дніпрі чоловік убив свою тещу. Все відбулося на очах 13-річного сина чоловіка. Фото - Інформатор

4 березня близько 15:00 в Дніпрі на проспекті Героїв, 35, 57-річний чоловік убив свою тещу. Все сталося на очах у 13-річного сина чоловіка, який в цей момент перебував в квартирі.

Підозрюваного у вбивстві затримали на місці злочину.

"Прибувши на місце події, поліцейські виявили тіло 78-річної жінки з численними травмами голови і обличчя. За попередньою інформацією, чоловік вчинив так через те, що близько місяця тому від нього пішла дружина", - повідомив командир 3 роти 3 батальйону патрульної поліції Дніпра Віталій Гарбуз, передає "Інформатор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Владислава Васенка замовила колишня теща

Як повідомив сам підозрюваний, він в цей день вживав алкоголь, проте свою провину в скоєнні злочину заперечує. Всі обставини події буде з'ясовувати поліція.

На Київщині під час сімейної сварки тесть убив 28-річного зятя. Трагедія сталася у селищі міського типу Клавдієво-Тарасове Бородянського району. Чоловік намагався захистити свою тещу. На це розлючений тесть помстився зятю.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив тещу на очах у дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути